Lomelle lompsis

Mitäpä siihen lisäämään muuta kuin kovempaa kannustusta. Parkour-into on kova, tyyli on vapaa ja noin periaatteessa kaikki mitä voi rampeilla tehdä on meidän mielestä parkouria. Jäätiin ihailemaan kun oikeet skeittarit veti pari liukua samoilla hoodeilla. On se vaan siistii.

Åressa edelleen – toinen päivä menossa. Maailma on kallis paikka elellä, huomaan. Meillä oli huippuihanaa siellä Viitasaaren leirintäalueella 35€/mökki, 2€ soutuvene ja 2€ itsetehty sämpylä. Täällä typityhjässä lomakeskuksessa 25€/2h leikkipuistossa, kylpylä 40€/3hlö ja ilmaiset tekemiset on suunnilleen tuo keinu pihalla ja hipihieno parkour-rata. Iso raha saatiin menemään ruokakauppaan:
– ”Jaaha! Ja nyt ei sitten päästä ikinä leikkimään tai uimaan vai?”

Hieno huoneisto alla, 10m² suurempi kuin meidän koti. Kaikki mukavuudet löytyy kuivauskaapista, astianpesukoneesta ja pyykinpesukoneesta lähtien. Olen ainoa, joka fiilistelee saunan olemassaoloa – ja se on vielä tosi hieno.

Lainalapsemme on ihan fiiliksissä kun ikkunasta näkyy junarata. Minä suostuin jopa heikkona hetkenä vaihtamaan paikkaa ruokapöydässä niin, että muksu näkee jos juna menee ohi. Omani rakensi sisääntullessa jakkaroista parkour-radan keskelle olohuonetta ennen kuin oltiin takkeja riisuttu.

En valita ja 17°C lomatrendi jatkuu.

Suck it up, Princess!